Om

Linda Løwebeck

Medlem af Clairvoyant Foreningen
Kasserer april 2020 – marts 2022


www.clairvoyantforeningen.dk

Clairvoyant medium
Rådgivning fra åndeverden med clairvoyance
og mediumship.
www.clairvoyantforeningen.dk/medlemsprofil

 

Jeg er født i 1983 med ESP-evner, også kaldet Extra Sensory Perception / clairvoyance.
Fra barns ben har jeg set afdøde, forskellige væsner, oplevet telepati, følt healerenergi i hænderne, fremtidsdrømme, aurasyn, set mange orbs og direkte dialog med mine spirit guides. Som barn og ung blev mine oplevelser ikke blev forstået af omgivelserne, hvilket medførte en lang indre og ydre rejse for at forstå, at jeg bare er født sådan. Medfødte clairvoyante evner er sjældne, men normalt inden for sin egen genre. Det er noget alle har i sig og kan udvikle.

Gennem årene har jeg læst en mange forskellige bøger om esoterisk viden, og fået bekræftet mine spirituelle oplevelser.
I 2004 blev jeg medlem af Teosofisk Forening og var der i fire år. Derefter blev jeg medlem af Rosenkreutz Ordenen i to år, og har periodevis dyrket Buddhisme og Kristendom. Som 29-årig var jeg klar til at udvikle mine evner professionelt, og blev uddannet clairvoyant medium hos Lone Hertz over en tre-årig periode på hendes clairvoyanceskole Magicinyou. Alle disse områder har givet mig forståelse for mine ESP-evner, sat det på plads for mig samt trænet mine iboende evner til at give clairvoyant rådgivning.

Jeg mediterer dagligt, og har selv modtaget 200 timers terapi gennem 15 år med kropsterapien kaldet Rosenmetoden. Det har hjulpet mig med at slippe gamle mønstre, og skabe klarhed til at håndtere situationer med ”overførsel-modoverførsel” i rådgiver/klient-sessionen i min konsultation Spirit of One.

Mine evner dækker over clairvoyance, mediumship, healing, shaktipat / rigpa og kundalini resonans (shivapat og pranapat). Jeg har gennem årene trænet med flere shaktipat og kundalini-undervisere.
Jeg har taget kursus i krystalhealing, og er stifter af CE-5 Copenhagen / CE-5 København, en meditativ UFO og ET-kontakt forening. ETs hører til den enorme biodiversitet der findes både fysisk og åndelige dimensioner.

Der har været mange mærkelige oplevelser i mit liv, som jeg skulle forholde mig til, og det tog en del år før jeg kunne rumme og slippe det. Jeg ved, at det er en gradvis proces for alle mennesker, og jeg har respekt for, at vi tager imod det i individuelt tempo.

På baggrund af denne rejse vil du som klient få sessioner der transformerer dit liv, bringer klarhed og opløser gammel energi.
Du vil stå stærkt og frit i din suverænitet, som det unikke individ du er.

Velkommen til Spirit of One. 

 

Uddannelser & Aktiviteter

2020-2022
Kasserer hos Clairvoyant Foreningen

2020-2022
Development and International Relations / Global Refugee Studies
Cand.soc

2018-2020
IKT, Læring og Organisatorisk Omstilling – ILOO
Cand.it

Siden 2018
CE5 Copenhagen
UFO og ET-kontakt

Stifter

Siden 2016
Shaktipat / Rigpa med shivapat og pranapat – kundalini resonans

2013-2017
Ernæring og Sundhed
Professionsbachelor, Absalon, Ankerhus

2013-2015
Clairvoyant rådgiver og mediumship 
Magicinyou hos Lone Hertz

Siden 2013
Selvstændig hos Spirit of One

2007
Tankefeltterapi
TFTmanagement