UFO & ET kontakt med CE-5 Copenhagen

CE-5 er en fredelig meditativ praksis til at skabe personlig kontakt med UFOer og ETs.
ce5cph.dk
info@ce5cph.dk

CE-5 Copenhagen er en konspirations-fri og meditativ UFO og ET kontakt gruppe.
Indholdet bygger på The CE-5 Initiative udviklet af Dr. Steven Greer og hans arbejde med Sirius Disclosure og CSETI.

CE-5 Copenhagen blev grundlagt i foråret 2018 og afholder meditationsaftener baseret på CE-5 og ET kontaktprotokollen. Meditationerne findes på appen ET Contact Tool og kan downloades på siriusdisclosure.com/apps
CE-5 Copenhagen afholder også intro workshops til CE-5 Skywatches og rådgiver ved oprettelse af nye CE-5 grupper.

Formålet med CE-5 er at opleve direkte personlig kontakt med UFOer og ETs. Dette kaldes for Close Encounter of the 5th Kind (CE-5).
Det gøres ved at invitere UFOer og ETs til en bilateral kontakt opnået gennem meditation, og kontakten kan registreres med instrumenter, gennem de fysiske sanser og observationer. Out-of-Body Experience (OBE) kan også forekomme. Vores hensigt er at forbinde os med ETs og UFOer fra en indre tilstand af fred og kærlighed. ETs ønsker at interagere med rolige mennesker, der er oprigtigt klar til kontakt.

Skywatches starter om aftenen før solnedgang. Det holdes første lørdag i måneden i overensstemmelse med Sirius Disclosure Global CE-5 Initiative kalender, og lørdag omkring nymåne, i overensstemmelse med ETLetsTalk Global CE-5 Initiative kalender.
Disse Global Grid Nights datoer er ideelle, for i løbet af 24 timer på de datoer vil der være CE-5 grupper placeret over hele jorden, der laver den samme ET kontakt meditation. Dette skaber et globalt 24 timers ET kontakt netværk, der forstærker invitationen til at ETs og UFOer kan vise sig.
Da alle CE-5 aktiviteter er baseret på frivilligt arbejde, er det ikke altid muligt for CE-5 Copenhagen at afholde Skywatches.
Du opfordres derfor til at lave dine egne Skywatches baseret på CE-5 guidelines. En detaljeret manual til udførelse er frit tilgængelig på CE-5 Copenhagens website i sektionen Calendar & How To.

VIGTIGT:
Alkohol, marihuana og stoffer er strengt forbudt PÅ ALLE CE-5 Copenhagens aktiviteter. Kun mentalt og følelsesmæssigt stabile individer kan komme med. Enhver person der er til konspirationsteorier og lider af paranoia, angst, psykose, skizofreni, depression eller anden alvorlig psykiatrisk diagnose eller benytter nogen form for psykofarmaka har forbud mod at deltage.
Årsagen er sikkerhed og hensyn til den enkelte, der oplever ET kontakt samt hensyn til resten af deltagerne. ET kontakten kan udløse gamle ubearbejdede følelser, som personen muligvis ikke er klar til at håndtere.

CE-5 Copenhagen er hverken politisk eller religiøs, men er både spirituel og videnskabelig i vores tilgang. Vi er kun interesseret i direkte personlig kontakt med UFOer og ETs med en fredelig og kærlig tilgang. Vi deltager IKKE i diskussioner om politik, hemmeligholdte statslige dokumenter, konspirationsteorier, UFO-styrt osv. For disse bredere aspekter af Ufologi henvises der til andre danske UFO-foreninger.

CE-5 Copenhagen ønsker at bidrage til CE-5 Initiativet og vi opfordrer alle til at studere The CE-5 Initiative samt UFO og ET-fænomenet.