Clairvoyance, Mediumship & Healing

 

Priser & Booking  ⬅️

Clairvoyance (fortid-nutid-fremtid i dette liv)
Jeg kigger på energier, temaer og situationer ud fra dine ønsker og ser hvordan din fortid og nutid påvirker dit liv samt hvilke potentielle muligheder der ligger i dine fremtidige tidslinjer.

Regression og progression (tidligere og fremtidige liv).
Alle inkarnationer foregår parallelt, da der kun er et Nu og tid kun er en fysisk opfattelse.
Jeg stiller ind på tidligere og fremtidige liv / parallelle liv. Jeg ser og sanser hvordan forskellige temaer i disse andre liv påvirker dit nuværende liv.

Mediumship – Afdødekontakt og interdimensionelle væsner
Ofte har man brug for at få afklaring på nogle områder med personer og dyr der er gået bort. Med afdødekontakt bliver de inviteret til en medieret samtale. Det vil sige at de møder op i astral form og du kan have med dialog med dem med mig som medie. Det er også muligt at få en dialog med andre interdimensionelle væsner såsom spirit guides. Disse kan være mennesker, dyr, elementalere, ETs, engle mm. Der er en enorm biodiversitet i de forskellige dimensioner.

Healing / fjernhealing
Dette foregår ved at jeg stiller ind på dig og ser energier i dit liv og i din krop. Alt kan heales, fordi alt er energi. Healing af personer, dyr, krop, ting, bygning, relationer, situationer, steder osv. Tid og afstand er irrelevant.