Om

Linda Løwebeck

Clairvoyant medie og healer.
Rådgivning fra interdimensionelle væsner.
Spirit of One
CE-5 Copenhagen 

Jeg er født i 1983, med solen i Skyttens tegn samt stellium i Skytten med fire planeter. Månen og ascendanten står i Løvens tegn.
Fra barn af har jeg levet med ESP-evner, også kaldet Extra Sensory Perception / clairvoyance. Jeg har set
afdøde, forskellige væsner, oplevet telepati, følt healerenergi i hænderne, fremtidsdrømme, visioner, aurasyn, set mange orbs og direkte dialog med mine spirit guides. Som barn og ung blev mine oplevelser ikke blev forstået af omgivelserne, hvilket medførte en lang indre og ydre rejse for at forstå, at jeg bare er født sådan. Medfødte clairvoyante evner er sjældne, men normalt inden for sin egen genre. Det er noget alle har i sig og kan udvikle.

Jeg er født og opvokset i København, Danmark, og min familie er dansk. Der var én person, der kom fra en engelsktalende protestantisk ø i Caribien (ikke spansktalende katolsk).
Derfor har jeg naturlig gylden hud og naturligt kastanjefarvet hår.
Jeg har aldrig fået nogen indflydelse fra den person, og er kun opvokset i Danmark.
Og nej, jeg er ikke adopteret.
Mine rødder, min personlighed, modersmål og kultur er helt dansk.

Gennem årene har jeg læst en mange forskellige bøger om esoterisk viden, og fået bekræftet mine spirituelle oplevelser.
I 2004 blev jeg medlem af Teosofisk Forening  i fire år. Derefter blev jeg medlem af Rosenkreutz Ordenen i to år, og har periodevis dyrket Buddhisme og Kristendom. Alt dette  gav mig en dybere forståelse for mine ESP-evner og satte det på plads for mig i den interdimensionelle virkelighed og i non-dual bevidsthed.

I 2013, i en alder af 29 år, var jeg klar til at udvikle mine evner professionelt, og blev uddannet clairvoyant medium hos Lone Hertz over en 3-årig periode på hendes clairvoyanceskole Magicinyou. Jeg tog også et kursus i krystalhealing.

For ca. 25 år siden (sidst i 1990’erne) begyndte jeg at mediter dagligt, give folk clairvoyant medie-sessioner, begyndte at samle på krystaller og opbygge mit esoteriske biblotek.
Jeg har modtaget over 400 timers healing og terapi for at rense min energi, heale gamle temaer og løfte min vibration.
Siden 2005 har jeg modtaget over 200 timers behandling med kropsterapien Rosenmetoden. Jeg har også modtaget over 200 timers clairvoyant healing og akupunktur for at forløse gammel energi og skabe klarhed i håndtering af situationer med “overførsel-modoverførsel” – i rådgiver / klientsession i min konsultation Spirit of One.

Siden 2013 har jeg arbejdet professionelt med Spirit of One og har per 2023 haft over 1000 klienter til clairvoyant medium- og healingssessioner.
Jeg er medlem af Clairvoyantforeningen, hvor jeg også har siddet som kasserer i bestyrelsen. I 2018 grundlagde jeg CE-5 Copenhagen / CE-5 København, et UFO og ET fællesskab, og som jeg er leder af. Jeg driver dette parallelt med Spirit of One.
I 2020 henvendte en TV station sig og ønskede at deltage på en CE-5 Skywatch med deres kamerahold, og jeg har foretaget utallige interviews og workshops om CE-5 kontaktprotokollen.

Mine clairvoyante evner er alle de clairvoyante sanser, medieskab, healing, samadhi shaktipat grace / rigpa og kundalini resonans (shivapat og pranapat). Gennem årene har jeg trænet med forskellige shaktipatudøvere. Når jeg bevæger mig rundt i dimensionerne, har jeg healet mange forskellige væsner såsom dæmoner, dyr, mennesker og  ETs. Jeg har astralt været mange steder og interageret med ETs i 40 år. ETs er en del af den enorme biodiversitet, der findes på fysisk og interdimensionelt. Jeg har haft disse oplevelser siden jeg blev født.

Du som klient vil modtage sessioner der transformerer dit liv, bringer klarhed og opløser gammel energi. Du vil stå stærkt og frit i din suverænitet og din multidimensionelle bevidsthed, som det storslåede individ du er.

Velkommen til Spirit of One. 

Uddannelser & Aktiviteter

2022-2023
Menneskebog hos Menneskebiblioteket

2020-2022
Kasserer hos Clairvoyant Foreningen

2020-2022
Development and International Relations / Global Refugee Studies
Cand.soc

2018-2020
IKT, Læring og Organisatorisk Omstilling – ILOO
Cand.it

Siden 2018
CE5 Copenhagen
UFO og ET-kontakt

Grundlægger og leder

Siden 2016
Transmission af shaktipat grace / rigpa – shivapat og pranapat – kundalini resonans

2013-2017
Ernæring og Sundhed
Professionsbachelor, Absalon, Ankerhus

2013-2015
Clairvoyant rådgiver og mediumship 
Magicinyou hos Lone Hertz

Siden 2013
Selvstændig hos Spirit of One

2009 – 2012
Teamleder for Festival og Event
Foreningen Retro

2007
Tankefeltterapi
Certifikat
TFTmanagement