Om

Linda Løwebeck

Clairvoyant medie og healer.
Shaktipat grace vehikel.
Rådgivning fra interdimensionelle væsner.
Spirit of One (siden 2013)
CE-5 Copenhagen (siden 2018)

“I denne inkarnation er jeg en sassy clairvoyant ET, der healer verden med shaktipat grace”
– Født i 1983 (Xennial).
– Fem gange Skytte med solen i Skytten og stellium i Skytten
med de fire planeter merkur, jupiter, uranus og neptun.
To gange Løve – månen og ascendanten.
To gange Vægt – mars og venus.

Fra barn af har jeg levet med ESP-evner, også kaldet Extra Sensory Perception / clairvoyance og mediumship.
Jeg ser
afdøde, forskellige væsner, føler healerenergi i hænderne, fremtidsdrømme, visioner, aurasyn, ser orbs dagligt i farver og er direkte dialog med mine spirit guides.
Som barn og ung blev mine oplevelser ikke blev forstået af omgivelserne, hvilket medførte en lang indre og ydre rejse for at indse, at jeg bare er født sådan. Jeg er et starseed, en precursor og en First Contact Specialist (UFO og ET kontakt).
Medfødte clairvoyante evner er sjældne, men normalt inden for sin egen genre. Det er noget alle har i sig og kan udvikle. 

Jeg er født og opvokset i København, Danmark, og min familie er dansk. Der var én slægtning, der kom fra en britisk-talende protestantisk ø i Caribien.
Ikke en katolsk spansk- eller portugisisk-talende ø. Jeg er hverken katolik eller muslim. Mit religiøse ophav er den danske Folkekirke med Evangelisk Lutheransk Protestantisme. Da jeg var teenager lærte jeg om buddhismen og jeg er derfor inspireret af både protestantismen og buddhismen. I kristen terminologi er jeg født med nådegaverne at profetere, heale og kommunikere med åndeverden.
Den slægtning der kom fra Caribien er årsagen til at jeg ikke har blond hår men naturligt rødbrunt kastanjefarvet hår og beige hud.
Jeg har aldrig fået nogen kulturel indflydelse fra den Caribiske slægtning, og er kun opvokset dansk i Danmark.
Og nej, jeg er ikke adopteret.
Mine rødder, personlighed, modersmål og kultur er derfor dansk.

For mere end 25 år siden (siden 1990’erne) begyndte jeg at meditere dagligt, give folk clairvoyant medie-sessioner, samle på krystaller og opbygge mit esoteriske bibliotek.
Jeg har modtaget over 400 timers healing og terapi for at rense min energi, heale gamle temaer og løfte min vibration.
Siden 2005 har jeg modtaget over 200 timers behandling med Rosenmetoden – emotionel kropsterapi. Jeg har også modtaget over 200 timers clairvoyant healing og akupunktur for at forløse gammel energi og skabe den nødvendige klarhed til håndtering af situationer med “overførsel-modoverførsel” – i rådgiver / klientsession i min konsultation Spirit of One.

Gennem årene har jeg læst en mange forskellige bøger om esoterisk viden, og fået bekræftet mine spirituelle oplevelser.
I 2004 blev jeg medlem af Teosofisk Forening i fire år. Derefter blev jeg medlem af Rosenkreutz Ordenen i to år, og har periodevis dyrket Buddhisme og Kristendom. Alt dette gav mig en dybere forståelse for mine ESP-evner og satte det på plads for mig i den interdimensionelle virkelighed og i non-dual bevidsthed.

I 2013, i en alder af 29 år, var jeg klar til at udvikle mine medfødte evner til professionelt niveau, og blev uddannet clairvoyant medium hos Lone Hertz over en 3-årig periode med undervisning og træning ca. en gang om måneden på hendes clairvoyanceskole Magicinyou. Jeg tog også et kursus i krystalhealing.

Siden 2013 har jeg arbejdet professionelt med Spirit of One og har haft over 1000 klienter til clairvoyance, medium- og healingsessioner.
Jeg er medlem af Clairvoyantforeningen, hvor jeg også har siddet som kasserer i bestyrelsen.

Siden 2016 har jeg trænet med forskellige shaktipat-udøvere og udviklet evnen til at vække folks kundalini og blidt støtte og balancere energien. I 2019 0g 2020 opløstes mit jeg i samadhi og har siden da transmitteret grace fra samadhi. Derfor udøver jeg både shivapat og pranapat.

I 2018 grundlagde jeg CE-5 Copenhagen / CE-5 København, et meditativt UFO og ET fællesskab, som jeg er dagligt leder af. Jeg driver dette parallelt med Spirit of One.
I 2020 henvendte en TV station sig og ønskede at deltage på en CE-5 Skywatch med deres kamerahold, og jeg har foretaget utallige interviews og workshops om CE-5 kontaktprotokollen og resultater deraf.

I 2019 begyndte jeg at lege med telekinese (få ting til at flytte sig), da jeg formåede flere gange at få en genstand til at dreje rundt sig.
I 2021 begyndte jeg på psychokinese (ændre form på ting), og bøje skeer med meditative fokus og let fysisk berøring.

Mine clairvoyante evner er alle de clairvoyante sanser og derudover er det medieskab, healing, telekinese, psychokinese, samadhi shaktipat grace og kundalini resonans. Gennem årene har jeg trænet med forskellige shaktipat vehikler. Når jeg bevæger mig rundt i dimensionerne, har jeg healet mange forskellige væsner såsom ånder, dyr, mennesker og ETs. Jeg har astralt været mange steder og interageret med ETs i 40 år. ETs er en del af den enorme biodiversitet, der findes fysisk og interdimensionelt og jeg har haft disse møder siden barndommen.

Som klient vil du modtage sessioner der transformerer dit liv, bringer klarhed og opløser gammel energi. Du vil stå stærkt og frit i din suverænitet og din multidimensionelle bevidsthed, som det storslåede individ du er.
Velkommen til Spirit of One. 

Uddannelser & Aktiviteter

2020-2022
Kasserer hos Clairvoyant Foreningen

2020-2022
Development and International Relations / Global Refugee Studies
Cand.soc
2. kandidat
AAU KBH

2018-2020
IKT, Læring og Organisatorisk Omstilling – ILOO
Cand.it
1. kandidat
AAU KBH

2019
KAB Digitaliseringsteam
Almene boliger

Siden 2018
CE5 Copenhagen
UFO og ET-kontakt

Grundlægger og leder

Siden 2016
Samadhi shaktipat grace – shivapat og pranapat – kundalini resonans

2013-2017
Ernæring og Sundhed
Professionsbachelor
Ankerhus, Sorø

2013-2015
Clairvoyant rådgiver og mediumship uddannelser
Clairvoyanceskole Magicinyou

Siden 2013
Selvstændig hos Spirit of One

2010-2012
DJ
Serato vinyl

2009-2012
Teamleder for Festival og Event, København
Teammedlem hos REACT og Kono Business, Sierra Leone
Humanitært iværksætteri
Forening RETRO

2008
Underviser
Børnehave og voksne
Kyoto og Osaka, Japan
Working-Holiday Program

2007
TFT – Tankefeltterapi
Certificeret

2006
Brofman Foundation
The Body Mirror System
Vision Workshop